Varastossa

USA - Keittokirja

Mikko Takala, Sami Rekola

28,90 
Julkaisupäivä

02.01.2023

EAN

9789523733220

Kirjastoluokka

68.2

Kirjailija

Mikko Takala, Sami Rekola

Paino 1506 g (gramma)
Mitat 257 × 208 × 40 mm (millimetri)

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Miten Teksas grillaa? Kuinka tehdään Portlandin
parhaat katuruokaklassikot? Mitä tacojen väliin
tulee Los Angelesissa? Mikä on Nashvillen tulikanan salaisuus?

Ruokatoimittaja Mikko Takalan ja valokuvaaja Tommi Anttosen USA – Keittokirja vie värikkäälle ruokamatkalle kahteentoista amerikkalaiseen kaupunkiin New Yorkista San Franciscoon. Vuosia valmisteltu järkäle esittelee monipuolisen ja ennen kaikkea monikulttuuriseen suurvallan rakastetuimmat ruuat komein kuvin, helpoin reseptein ja – kyllä – musiikkisuosituksin.
USA – Keittokirja on myös matkakirja, joka sukeltaa pää edellä huikeiden ruokakaupunkien ravintola- ja kulttuurielämysten kimppuun Kalifornian fiinistä fine diningista Lower East Siden burlesque-luoliin leppoisia dive-baareja unohtamatta.

Kirjan ruokaohjeet ovat Takalan ja keittiömestari Sami Rekolan käsialaa. Kaksikon edellinen keittokirja Street Food Japan – Koti- ja katuruokaa Japanista (Readme.fi) valittiin Vuoden Keittokirjaksi 2020.