Varastossa
USA - Keittokirja
Mikko Takala, Sami Rekola
Julkaisupäivä | 02.01.2023 |
---|---|
EAN | 9789523733220 |
Kirjastoluokka | 68.2 |
Kirjailija | Mikko Takala, Sami Rekola |
Paino | 1506 g (gramma) |
Mitat | 257 × 208 × 40 mm (millimetri) |
Esittely
Miten Teksas grillaa? Kuinka tehdään Portlandin
parhaat katuruokaklassikot? Mitä tacojen väliin
tulee Los Angelesissa? Mikä on Nashvillen tulikanan salaisuus?
Ruokatoimittaja Mikko Takalan ja valokuvaaja Tommi Anttosen USA – Keittokirja vie värikkäälle ruokamatkalle kahteentoista amerikkalaiseen kaupunkiin New Yorkista San Franciscoon. Vuosia valmisteltu järkäle esittelee monipuolisen ja ennen kaikkea monikulttuuriseen suurvallan rakastetuimmat ruuat komein kuvin, helpoin reseptein ja – kyllä – musiikkisuosituksin.
USA – Keittokirja on myös matkakirja, joka sukeltaa pää edellä huikeiden ruokakaupunkien ravintola- ja kulttuurielämysten kimppuun Kalifornian fiinistä fine diningista Lower East Siden burlesque-luoliin leppoisia dive-baareja unohtamatta.
Kirjan ruokaohjeet ovat Takalan ja keittiömestari Sami Rekolan käsialaa. Kaksikon edellinen keittokirja Street Food Japan – Koti- ja katuruokaa Japanista (Readme.fi) valittiin Vuoden Keittokirjaksi 2020.