Varastossa
StreetFood Korea - katu- ja kotiruokaa Koreasta
Mikko Takala, Sami Rekola, Tommi Anttonen
ISBN | 9789523216204 |
---|---|
Kirjailija | Mikko Takala, Sami Rekola, Tommi Anttonen |
Kustantaja | Readme.fi |
Sidosasu | Kovakantinen, sidottu tai koteloitu |
Julkaisukuukausi | helmikuu 2018 |
Sivumäärä | 224 |
Paino | 1120 g (gramma) |
Mitat | 256 × 208 × 28 mm (millimetri) |
Esittely
Kuinka teen täydellisen kimchin? Mitä on KFC korealaisittain? Kuka on Gangnamin kovin kokki? Mistä saa Busanin parasta katuruokaa? Lähde löytöretkelle hurjaan suosioon nousseen korealaisen keittiön mausteiseen maailmaan. Aasiaa ja Amerikkaa ristiin rastiin retkeilleen Street Food -kirjan tekijät kattavat nyt pöytään ikonisimmat korealaiset ruuat bibimbabista seesami-possuun. Tutuksi tulevat myös miljoonametropoli Soulin ja rannikkokaupunki Busanin kuumimmat katuruokakuppilat ja rennot baarit, joissa kupin kallistelua siivittää aina anju, herkullinen pikkupurtava. Kirja esittelee kertaa korealaisen keittiön peruspilarit gochugarusta doenjangiin sekä reseptit, joiden avulla autenttiset maut onnistuvat kotikeittiössä.