Varasto loppu
Streetfood 2.0 - Katuruokaa pallon ympäri
Mika Remes, Mikko Takala, Tommi Anttonen
ISBN | 9789523212992 |
---|---|
Kirjailija | Mika Remes, Mikko Takala, Tommi Anttonen |
Kustantaja | Readme.fi |
Sidosasu | Kovakantinen, sidottu tai koteloitu |
Julkaisukuukausi | helmikuu 2018 |
Sivumäärä | 330 |
Esittely
VUODEN KAUNEIN KIRJA 2015 SAA NYT JATKOA – UUSITTU STREETFOOD 2.0 ILMESTYY HELMIKUUSSA. Parasta katuruokaa pallon ympäri! Kuinka tehdään osakalainen okonomiyaki? Onko napolilainen pizza parempaa kuin roomalainen? Mitä syödään chicken shit bingossa? Voiko dönerin tuunata ilman varrasta? Kuka savustaa Teksasin mahtavimmat ribsit? Mistä kaupungista löytyvät kiinnostavimmat food cartit? Street Food esittelee maailman parhaat katuruoat ja niiden syntysijat Aasiasta Amerikkaan, ja näyttää kuinka autenttinen street food syntyy helposti kotikeittiöissä täällä Pohjolan perukoillakin. Katuruokamatka alkaa ramen-nuudeleiden luvatusta maasta Japanista Kiinan ja Singaporen kautta kohti Eurooppaa ja sieltä läpi Yhdysvaltojen New Yorkista San Franciscoon. Mikko Takala on tuttu ruokatoimittaja Master Chefistä, Top Chefistä sekä lukuisista ruokaa käsittelevistä artikkeleista eri lehdissä kuten Kauppalehti.