Varasto loppu

Streetfood 2.0 - Katuruokaa pallon ympäri

Mika Remes, Mikko Takala, Tommi Anttonen

38,00 
ISBN

9789523212992

Kirjailija

Mika Remes, Mikko Takala, Tommi Anttonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

helmikuu 2018

Sivumäärä

330

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

VUODEN KAUNEIN KIRJA 2015 SAA NYT JATKOA – UUSITTU STREETFOOD 2.0 ILMESTYY HELMIKUUSSA. Parasta katuruokaa pallon ympäri! Kuinka tehdään osakalainen okonomiyaki? Onko napolilainen pizza parempaa kuin roomalainen? Mitä syödään chicken shit bingossa? Voiko dönerin tuunata ilman varrasta? Kuka savustaa Teksasin mahtavimmat ribsit? Mistä kaupungista löytyvät kiinnostavimmat food cartit? Street Food esittelee maailman parhaat katuruoat ja niiden syntysijat Aasiasta Amerikkaan, ja näyttää kuinka autenttinen street food syntyy helposti kotikeittiöissä täällä Pohjolan perukoillakin. Katuruokamatka alkaa ramen-nuudeleiden luvatusta maasta Japanista Kiinan ja Singaporen kautta kohti Eurooppaa ja sieltä läpi Yhdysvaltojen New Yorkista San Franciscoon. Mikko Takala on tuttu ruokatoimittaja Master Chefistä, Top Chefistä sekä lukuisista ruokaa käsittelevistä artikkeleista eri lehdissä kuten Kauppalehti.