Varastossa

Pasta - Sata parasta pastaa - Uusi laajennettu painos

Mikko Takala, Sami Rekola, Tommi Anttonen

38,00 
ISBN

9789523733046

Kirjailija

Mikko Takala, Sami Rekola, Tommi Anttonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2022

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Upeasti kuvitettu Pastakirja matkaa pastan alkulähteille Italiaan ja esittelee kaiken maailman parhaat pastareseptit.

Pasta! Fusilli, pappardelle, makaroni, bucatini, tagliatelle, penne, trofie… ja noin viisisataayhdeksänkymmentäkolme muuta muotoa.

On kierrettä ja kiemuraa, pitkää ja pätkää, pientä ja paksua, täytettyä ja onttoa. Pasta on parasta. Millä muulla raaka-aineella valmistat vartissa muutamalla raaka-aineella unohtumattoman aterian?

Upeasti kuvitettu Pastakirja matkaa pastan alkulähteille Italiaan ja esittelee kaiken maailman parhaat pastareseptit ragu bolognesen ja vongolen tapaisista klassikoista aasialaisiin ja amerikkalaisiin pastaruokiin.

Helppotekoisista ja herkullisista resepteistä vastaa Vuoden 2020 Kotimaiseksi keittokirjaksi valitusta Street Food Japan -kirjasta tuttu tekijätrio Mikko Takala, Sami Rekola ja Tommi Anttonen.