Varasto loppu
Makuparit
Sami Tallberg
ISBN | 9789522208156 |
---|---|
Kirjailija | Sami Tallberg |
Kustantaja | Readme.fi |
Sidosasu | Kovakantinen, sidottu tai koteloitu |
Julkaisukuukausi | tammikuu 2017 |
Sivumäärä | 360 |
Paino | 1340 g (gramma) |
Mitat | 257 × 200 × 30 mm (millimetri) |
Esittely
Tämä kirja on helposti omaksuttava tietopaketti kotimaisista raaka-aineista ja niiden yhdistämisestä. 12 kausimenua ajankohdan parhaista raaka-aineista! Omaleimaisimmat ainekset tulevat Suomen luonnosta. Kun hyödynnät niitä puutarhojen ja peltojen sadon, eettisesti tuotetun lihan, kotoisten maitotuotteiden ja villikalojen kanssa, riistasta puhumattakaan, on käsissäsi runsas kirjo maailmanluokan aineksia. Kun lisäät annokseen villin luonnon elementin – reilusti villiyrttejä salaattina, mausteeksi Lapin aromaattisen kasvin, kotimaista hunajaa, luonnonmarjoja, villisieniä tai vaikkapa mehiläisten keräämää siitepölyä, luot luonteikasta, ravinteikasta ja terveellistä suomalaista kausiruokaa parhaimmillaan. Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta merkittävissä ravintoloissa ympäri maailmaa sekä toiminut suomalaisen ruokakulttuurin lähettiläänä kymmenissä maissa. Kaikkialla suomalainen ruoka on otettu vastaan raivokkain aplodein ja uteliaan hämmästyneenä. Tallberg on nostanut esiin Suomen puhtaan luonnon raaka-aineiden mahdollisuudet ja luonut uudella tavalla suomalaista ruokakulttuuria. Tästä tunnustuksena hänelle myönnettiin Suomi-palkinto vuonna 2012. Makuparit haastaa sinut edelleen kehittämään suomalaista ruokakulttuuria monipuolisista raaka-aineistamme ja tarjoaa inspiraatiota niiden rohkeaan käyttöön ja välillä yllättäviinkin yhdistelmiin