Varasto loppu
Liha - Kaikki lihasta laitumelta lautaselle
ISBN | 9789522206664 |
---|---|
Kustantaja | Readme.fi |
Sidosasu | Kovakantinen, sidottu tai koteloitu |
Julkaisukuukausi | helmikuu 2013 |
Sivumäärä | 500 |
Paino | 1922 g (gramma) |
Mitat | 256 × 200 × 48 mm (millimetri) |
Esittely
”Liha” kertoo, mistä ja miten suomalainen liha tulee kuluttajan ruokapöytään, mitä siitä valmistetaan ja miten valmistetaan. Kirjassa tutustutaan suomalaiseen eläintuotantoon, esitellään nauta-, sika-, siipikarjarodut sekä riistaeläimet. Käydään yksityiskohtaisesti läpi, mitä liha on ja miten lihasta syntyy kuluttajille lihatuotteita. Perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin. Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa.