Varasto loppu
Kotimainen cocktail - Juomasekoituksien historiaa ja nykypäivää Suomessa
Jarkko Nikkanen
ISBN | 9789523212848 |
---|---|
Kirjailija | Jarkko Nikkanen |
Kustantaja | Readme.fi |
Sidosasu | Kovakantinen, sidottu tai koteloitu |
Julkaisukuukausi | marraskuu 2016 |
Sivumäärä | 400 |
Paino | 860 g (gramma) |
Mitat | 212 × 154 × 30 mm (millimetri) |
Esittely
Uraauurtava teos todellisten ammattilaisten kirjoittamana! Tämä teos opastaa juomasekoituksista ja niiden tuomista makuyhdistelmistä kiinnostuneen kuluttajan melkoiselle matkalle erilaisten alkoholien sekä juomasekoituksien maailmaan. Tätä teosta lukiessaan ja kirjan noin 300 erilaista juomasekoitereseptiä kokeillessaan ei tarvitse olla alan ammattilainen vaan tämä teos antaa vankan perustan, jolle omaa cocktailharrastusta on hyvä rakentaa. Kirja vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin: • Onko pakko ostaa kaikki erikoisvälineet että voi tehdä hienoja ja hyviä drinkkejä? • Voiko helppo drinkki olla hyvä? • Voiko kuka tahansa tehdä hyvänmakuista drinkkejä? • Miten teen vaikutuksen ystäviini drinkeillä? • Minulla on vain pullo brandya, jonka sain lahjaksi, saako siitä tehtyä mitään hyvää? Jarkko Nikkanen Jarkko Nikkanen on Suomen tunnetuin viskihahmo, herra Viski nimelläkin tunnettu. Jarkko on pitänyt viimeisen 10 vuoden aikana satoja viskitastingeja ja –koulutuksia sekä ollut aktiivinen sisällöntuottaja kirjoihin. Hän toimi pitkään Suomen suurimman viskiseuran, Viskin Ystävien Seuran puheenjohtajana. Hänen tuoreimmat kirjalliset tuotokset löytyvät teoksista Viskien Maailma (2014), Olut viini viski yhdessä (2015) sekä Suuri Viskikirja (2015). Nykyisin Jarkko toimii viskilähettiläänä, hän on Edrington Finlandin Whisky Ambassador. Mikael Karttunen Mikael Karttunen tunnetaan suomalaisen juomakulttuurin lähettiläänä ja puolestapuhujana niin kotimaassa kuin kansanväliestikin. Hän on tominut ensin n. 10 vuoden ajan baarimestarina mm. Helsingin Torni Hotellin American Barissa. Viimeisten 9 vuoden ajan hän on muokannut suomalaista ja skandinaavistakin juomakulttuuria näköalapaikalta Skandinavian suurimman juomatalon, Altian palveluksessa, Altia Akatemian valmentajana. Michael Grönfors Michael Grönfors on ehtinyt olla mukana useissa Suomalaista baarikulttuuria mullistaneissa hankkeissa, kannuksensa hän on ansainnut ensin Ahjon yökerhon pääbaarimestarina, cocktail-kouluttajana, luennoitsijana ja myöhemmin sekä Laboratoriummin ja Son of a punchin perustajana. Parhaiten kuluttaja tuntee hänet useista onnistuneista baareista ja baari konsepteista joita hän on ollut mukana luomassa ja käynnistämässä. Nykyisin Michael työskentelee päätoimisesti Beverage Partners Finlandin Brand Managerina ja kouluttajana. Thomas Lindström Thomas, Blingström Lindström, alkoholimaailman moniosaaja ja Helsingin cocktailkulttuurin tukipilari. Suomen mittakaavassa jo tunnettu viihdyttäjä ja viskin ilosanoman viestijä. Tahtotila Thomaksella luoda hyvempi mieli ja elämyksiä kuluttajille.