Varastossa
Kiitos hyvää - Parempaa pikaruokaa
Virpi Mikkonen
ISBN | 9789523735392 |
---|---|
Kirjailija | Virpi Mikkonen |
Kustantaja | Readme.fi |
Sidosasu | Kovakantinen |
Julkaisukuukausi | joulukuu 2022 |
Sivumäärä | 184 |
Esittely
Mikäli kaipaat aidosti helppoja ja terveellisiä ruokia arkeesi, on tämä kirja sinulle!
Virpi Mikkosen Kiitos hyvää Parempaa pikaruokaa -kirjan ohjeista löydät alle 30 minuutissa valmistuvia, helppoja ja maukkaita ruokia arkesi jokaiseen hetkeen. Leipäpizza, syötävä keksitaikina, avokadohampparit, omenapiirastacot, porkkanakakkupuuro ja muut kirjan värikkäät herkut tuovat takuuvarmaa piristystä arjen ruokailuhetkiin. Ja freesi olo syömisen jälkeen on taattu! Kaikki ohjeet ovat hyvinvointia tukevia, luontaisesti makeutettuja, gluteenittomia ja toteutettavissa vegaanisesti.
Kiitos hyvää Parempaa pikaruokaa on Mikkosen suositun Kiitos hyvää -kirjasarjan neljäs osa ja paljon kaivattua jatkoa terveysruokakirjojen klassikoksi muodostuneelle Kiitos hyvää pikaruokaa -kirjalle.
Virpi Mikkonen on terveellisten reseptien pioneeri, hyvinvointivaikuttaja ja hyvän olon yrittäjä. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti Vanelja-brändistään ja Kiitos hyvää -ruokakirjoistaan, jotka ovat nauttineet laajaa menestystä niin Suomessa kuin myös maailmalla. Virpi on julkaissut kuusi ruokakirjaa, joista kolme on julkaistu Suomen lisäksi Yhdysvalloissa.
Virpin visuaalinen ja iloisen rento lähestymistapa terveelliseen ruokaan ja hyvään oloon näkyy vahvasti hänen kirjoissaan sekä Vaneljan yli 150 000 seuraajan Instagram-tilillä. Kaikkea Virpin tekemistä ohjaavat kutsumus intuitiiviseen elämään, hyvinvoinnin, nautinnon ja kauneuden äärelle.
Mikkonen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti, holistinen hyvinvointivalmentaja sekä meditaatio ja mindfulness -valmentaja.