Varastossa

Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta - Murun ruokakirja

Nico Backström, Elina Yrjölä, Samuil Angelov, Turo Väärti

28,90 
Julkaisupäivä

02.01.2018

EAN

9789523216945

Kirjastoluokka

68.2

Kirjailija

Nico Backström, Elina Yrjölä, Samuil Angelov, Turo Väärti

Paino 1200 g (gramma)
Mitat 250 × 200 × 29 mm (millimetri)

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kirja ruoasta, hetkistä ja murusista.

Murun perustajakokkien Henri Alenin ja Timo Linnamäen, sekä sommelier Samuil Angelovin filosofia on yksinkertainen: Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Tässä kirjassa murulaiset paljastavat ravintolan parhaat reseptit vuosien varrelta. Kirjan reseptit ovat rakennettu niin, että jokainen voi toteuttaa niitä myös kotikeittiössään. Murun reseptiikka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä,jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Murun sommelierien ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen.