Varastossa

Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta - Murun ruokakirja

Elina Yrjölä, Henri Alén, Karoliina Narkiniemi, Nico Bäckström, Samuil Angelov, Turo Väärti

38,00 
ISBN

9789523216945

Kirjailija

Elina Yrjölä, Henri Alén, Karoliina Narkiniemi, Nico Bäckström, Samuil Angelov, Turo Väärti

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

lokakuu 2018

Paino 1210 g (gramma)
Mitat 257 × 208 × 29 mm (millimetri)

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kirja ruoasta, hetkistä ja murusista. Murun perustajakokkien Henri Alénin ja Timo Linnamäen sekä sommelier Samuil Angelovin filosofia on yksinkertainen: valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Tässä kirjassa murulaiset paljastavat ravintolan parhaat reseptit vuosien varrelta. Kirjan reseptit on rakennettu niin, että jokainen voi toteuttaa niitä myös kotikeittiössään.

Murun reseptiikka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Murun sommelierien ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen.