Varastossa
Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta - Murun ruokakirja
Elina Yrjölä, Henri Alén, Karoliina Narkiniemi, Nico Bäckström, Samuil Angelov, Turo Väärti
ISBN | 9789523216945 |
---|---|
Kirjailija | Elina Yrjölä, Henri Alén, Karoliina Narkiniemi, Nico Bäckström, Samuil Angelov, Turo Väärti |
Kustantaja | Readme.fi |
Sidosasu | Kovakantinen, sidottu tai koteloitu |
Julkaisukuukausi | lokakuu 2018 |
Paino | 1210 g (gramma) |
Mitat | 257 × 208 × 29 mm (millimetri) |
Esittely
Kirja ruoasta, hetkistä ja murusista. Murun perustajakokkien Henri Alénin ja Timo Linnamäen sekä sommelier Samuil Angelovin filosofia on yksinkertainen: valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Tässä kirjassa murulaiset paljastavat ravintolan parhaat reseptit vuosien varrelta. Kirjan reseptit on rakennettu niin, että jokainen voi toteuttaa niitä myös kotikeittiössään.
Murun reseptiikka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.
Murun sommelierien ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen.