Varasto loppu
Gastropub kotikeittiössä
Ali Suviala, Jussi Kaakinen, Sami Piskonen
ISBN | 9789523212855 |
---|---|
Kirjailija | Ali Suviala, Jussi Kaakinen, Sami Piskonen |
Kustantaja | Readme.fi |
Sidosasu | Kovakantinen, sidottu tai koteloitu |
Julkaisukuukausi | marraskuu 2016 |
Sivumäärä | 184 |
Paino | 810 g (gramma) |
Mitat | 257 × 207 × 20 mm (millimetri) |
Esittely
Ruokaa oluen ja ystävien seurassa! Kirja tuo gastropubin omaan keittiöösi: yhdistä rehtiä ruokaa ja hyviä oluita keittiömestari Ali Suvialan tapaan. Opi, mikä saa ruoan ja oluen liiton toimimaan. Kirjan avulla valmistat myös omaa olutta – mukana ohjeet ja reseptiikkaa. Kirjan kaikki ruokaohjeet ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Perustelluista oluen ja ruoan yhdistelmistä on iloa niin arjessa kuin juhlassa – tilanteissa, joissa olemme tottuneet nauttimaan olutta: grillibileissä, kisakatsomossa, illallispöydässä, juhlapyhinä. Oluttyylien esittelyn ohessa on pohdintaa, mitkä tekijät oluessa ja ruoassa luovat liiton. Laajemmin aihepiiriä puntaroivat alan ammattilaiset, muun muassa panimomestari ja sommelier. Ali Suviala on pitkän linjan kokki ja suuri oluen ystävä. Vuoden olutravintolan 2016 Bryggeri Helsingin keittiöpäällikkö ja osakas. Mariaana Nelimarkka on kokenut olut- ja ruokatoimittaja ja muun muassa OlutPOSTI-lehden päätoimittaja. Sami Piskonen on valokuvaaja ja graafikko, joka on erikoistunut ruoka-, matkailu- ja henkilökuviin. Janic Leino on visuaalisten kokonaisuuksien rakentaja.