Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Tuotehaku

ISBN
Tekstihaku
Kirjoittaja
Julkaisuvuosi -
Tyhjennä  

Hakuohje

Kun etsit tiettyä kirjaa, jonka nimen tai ISBN-numeron tiedät, käytä joko ISBN-hakukenttää tai kirjoita tekstihakukenttään kirjan nimi tai sen osa ja napsauta "hae"-painiketta.

ISBN-haussa voi käyttää joko ISBN-numeroa tai EAN-koodia, väliviivoilla tai ilman. Tähän kenttään voi myös lukea kirjan tuotekoodin suoraan optisella lukulaitteella.

Tekstihaun oletusvaihtoehdolla "Haku täsmällisellä ilmauksella" haetaan kirjoittamaasi hakulausetta sellaisena kuin olet sen kirjoittanut otskkotiedoista. Tämä vaihtoehto antaa tarkimmat hakutulokset ja rajaa tulosten määrän tehokkaasti.

"Haku kaikilla sanoilla" hakee otsikkotiedoista kaikkia kirjoittamiasi sanoja riippumatta niiden asemasta tai järjestyksestä löytyvissä tuloksissa. Tämä vaihtoehto antaa laajemmat tulokset ja soveltuu tilanteeseen, jossa halutaa etsiä kirjoja joiden otsikkotiedoissa esiintyy tiettyjä sanoja.

Tekstihakua voi laajentaa valitsemalla kohdan "Laajenna haku myös kuvaustietoihin", jolloin valittu tekstihaun vaihtoehto ulotetaan otsikkotietojen lisäksi myös kirjan kuvaustietoihin. Käytä tätä vaihtoehtoa, jos et muulla tavalla löydä hakemaasi.

Kirjoittaja-kenttää kirjoitetaan vain yhden kirjailijan nimi kerrallaan.

Tekstihaun tuloksia voi rajata vielä lisää käyttämällä "Kustantaja", "Julkaisuvuosi" tai "Muoto"-kenttiä.

Voit rajata hakua myös julkaisuvuoden tai tuotemuodon avulla.

Jos haluat vain selailla kirjoja jonkin aihepiirin sisällä, kannattaa hakukoneen lisäksi käyttää aihealuesivuja, joiden sisällä voi myös hakea aihealueen mukaan rajatulla haulla.

Huom. Tekstihaussa jossa käytetään "Kaikilla sanoilla" vaihtoehtoa, kunkin hakusanan on oltava vähintään kolmen merkin pituinen.
www.readme.fi