Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Shinrin-Yoku - Japanilaisen metsäkylvyn salaisuudet


Qing, Li Dr

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 03.2018
ISBN: 9789523216341
Sivuja: 224
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Shinrin-Yoku on Japanin metsäviraston luoma termi, joka voidaan suomentaa ”metsäkylvyksi”. Se on eräänlaista metsässä tapahtuvaa mietiskelyä, jonka tarkoituksena on stimuloida kaikkia viittä aistia. Shinrin-Yokulla on tutkitusti positiivisia terveysvaikutuksia.

Tohtori Qing Li:
Kuvittele uutta lääketiedettä, joka opettaa, miten metsässä oleskelu voi sekä lisätä aktiivisuutta että rentouttaa ja kohentaa terveyttä vähentäen stressiä ja pienentäen elämäntapasairauksien riskiä. Tämä uusi lääketieteen haara on metsälääketiede.

Jotkut tutkivat metsiä ja jotkut immunologiaa. Minä tutkin kumpaakin. Olen tutkinut yli 30 vuoden ajan metsälääketieteen vaikutuksia japanilaisiin ja havainnut metsäkylvyillä olevan monenlaisia positiivisia terveysvaikutuksia. Laajan tutkimusaineiston perusteella metsäkylvyt voivat:

• Alentaa verenpainetta ja sykettä
• Lievittää stressiä
• Kohentaa aerobista kuntoa ja aineenvaihduntaa
• Alentaa verensokeria
• Parantaa keskittymiskykyä ja muistia
• Lievittää masennusta
• Nostaa kipukynnystä
• Nostaa energiatasoa
• Tehostaa immuunijärjestelmää lisäämällä elimistön luonnollisten tappajasolujen määrää
• Metsäkylvyt voivat jopa auttaa laihtumaan.

Opetan tässä kirjassa sinua avaamaan aistisi luonnolle niin, että pääset nauttimaan sen monista terveysvaikutuksista. Kerron siitä, mihin metsäkylpyjen vaikutukset perustuvat ja miksi pidän met- sässä oleskelua ihmelääkkeenä.

Jokaisen tulisi käydä metsässä hoitamassa terveyttään ja vireyttään. Kutsumme sitä Japanissa ”shinrin-yokuksi”. ”Shinrin” tarkoittaa ”metsää” ja ”yoku” ”kylpyä”. ”Shinrin-yoku” tarkoittaa siten ”metsäkylpyä”.

Shinrin-yokussa ei ole kyse vain luonnosta tai liikunnasta. Siihen liittyy joogan tapaan mietiskely. Ideana on rauhoittaa mieli ja ruumis vastaanottamaan nykyhetki ja stimuloida kaikkia viittä aistia metsässä. Metsässä voidaan nähdä, haistaa, koskettaa, maistaa ja kuulla ympärillä oleva kauneus. Shinrin-yoku on aistien kehittämistä niin, että metsässä oleskelu auttaa elimistöä parantamaan itsensä.

Tohtori Qing Li on metsälääketieteen johtava asiantuntija. Hän toimii immunologina Tokiossa sijaitsevassa Nippon Medical Schoolissa ja kuuluu Task Force on Forests and Human Health -ryhmän kantaviin voimiin. Li on Japanin metsälääketieteen seuran perustajajäsen ja puheenjohtaja, ja hän on toiminut metsälääketieteen tutkimuksen eturintamassa vuodesta 2005 lähtien.

Kirjan tekijätiimi on sama kuin Hygge-menestysteoksessa – luvassa on upean visuaalinen kokemus!
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Shinrin-Yoku - Japanilaisen metsäkylvyn salaisuudet

 
www.readme.fi