Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Muna - Herkulliset ohjeet kananmunasta - 2. uudistettu painos


Mansikkamäki, Sanna , Ingberg, Pia

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 11.2017
ISBN: 9789523216075
Sivuja: 320
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

MYYNTI- JA ARVOSTELUMENESTYS – NYT TOINEN LAAJENNETTU PAINOS!

Terveellinen ja monipuolinen kananmuna taipuu monenlaiseen ruoanlaittoon. Muna – Herkulliset ohjeet kananmunasta sisältää lähes 100 ruokaohjetta ja mielenkiintoisen tietopaketin suomalaisesta kananmunasta.

Kirjan ohjeilla sukellat täydellisen uppomunan ja munakokkelin valmistuksen saloihin ja saat ihania ideoita niin aamiaiselle kuin brunssille. Kirjassa on runsaasti ideoita miten hyödyntää tätä proteiinipommia arkisessa ruoanlaitossa, välipaloissa, kastikkeiden teossa ja jälkiruoissa. Kananmuna on tärkeä osa kuohkeaa haukimureketaikinaa ja aitoa italialaista pasta carbonaraa. Marinoidut munat tuovat ruokaisuutta nuudelikeittoon tai salaattiin ja mausteinen shakshuka on oivallinen brunssiruoka. Opit valmistamaan ranskalaista, italialaista ja sveitsiläistä marenkia, ihanaa mummon pannukakkuohjetta ja vanhan ajan vaniljakastiketta unohtamatta.

Kirjan ohjeilla saat onnistumisen kokemuksia ja mieleen-painuvia makuelämyksiä. Kananmunalla teet yksinkertaisesti pikkuisen parempaa ruokaa.

Ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki on kirjoittanut ruoasta 15 vuotta. Tämä on hänen 4. kirjansa. Kirjan kauniit ja tun-nelmalliset kuvat ovat valokuvaaja Pia Inbergin käsialaa.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Muna - Herkulliset ohjeet kananmunasta - 2. uudistettu painos

 
www.readme.fi