Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Luonnon supermarket - Kala, riista, marjat, sienet


Jormanainen, Juha

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 04.2018
ISBN: 9789523215603
Sivuja: 250
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Kun ranskalaiselta huippukokilta kysyy mitä hän tietää suomalaisesta ruoasta, hän kertoo kadehtivansa sieniä, marjoja ja upeita järvikalojamme – riistasta puhumattakaan. Suomalainen puhdas luonto on suunnattoman rikas supermarket, josta löytyy upeita raaka-aineita. Tämä kirja kertoo miten sinä pystyt hyödyntämään niitä – maukkaalla ja helpolla tavalla.

Ei ole mitään järkeä syödä kalliita eineksiä ja teollisia valmisruokia. Ne ovat paitsi mauttomia, myös kalliita, lisäaineista puhumattakaan. Lähde sienimetsään, ongi ahvenia, laske muikkuverkot tai rapumerrat ja kerää marjoja. Jos et jaksa tai pysty, kaveeraa niiden kanssa joiden harrastuksia edellä mainitut asiat ovat. Tuoreiden raaka-aineiden hankkiminen on helpompaa kuin kuvittelet.

Kirjan keskiössä ovat kotimaiset järvikalat – upea ahven etunenässä. Riista ja sienet ovat hyvin esillä. Kirja kerto miten käsittelet ja säilytät kaloja oikein, opastaa riistalihan kypsennyksen salaisuudet ja neuvoo oikeiden keittiövälineiden valinnassa. Kirja opastaa myös halvempien ruhonosien, kuten potkien ja niskan hyödyntämistä.

Kirja kertoo miten sinä pystyt valmistamaan huipputason ruokaa kotimaisista raaka-aineista – vieläpä edullisesti. Jos haluat kokata kuhan poskea, gratinoituja ahvenia, hirvitournedosta, rosvopaistia riistasta tai katajanmarjajäätelöä, tämä kirja on juuri sinulle. Kirja ei ole reseptikokoelma, se on opas uuteen maukkaampaan ja terveellisempään elämään.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Luonnon supermarket - Kala, riista, marjat, sienet

 
www.readme.fi