Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Koirakoulu - Näin kasvatat iloisen ja hyvätapaisen koiran


Sundance, Kyra

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 01.2018
ISBN: 9789523215467
Sivuja: 208
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Tämän kirjan positiivisilla koulutusmenetelmillä luot koiraasi iloisen suhteen. Saat koirasta kumppanin, joka osallistuu mielellään taitojen ja tapojen opetteluun. Näin syntyy luottamus ja yhteispeliä korostava asenne, joka kestää koko eliniän.

Opeta perustaidot kuten luoksetulo, omalle paikalle meno ja asioista luopuminen. Opi toimivat taktiikat yleisimpiin ongelmiin. Tee esimerkiksi loppu taluttimessa vetämisestä, opeta koira pysymään poissa tietystä huoneesta ja opeta koira kunnioittamaan perheen muita eläimiä ja lapsia. Käsittele koirasi pelko ja aggressiivisuus oikein käyttämällä eläinystävällistä tekniikkaa eli vastaehdollistamista ja huomion kohdistamista toisaalle myönteisellä tavalla.

Kyra Sundance, maailmankuulu koirien kouluttamisen ammattilainen, tunnetaan huikeista koiranäytöksistä ja bestseller-koirakirjoista. Palkituissa kirjoissaan Kyra esittelee helposti toteutettavat, vaihe vaiheelta etenevät koulutusmenetelmät, jotka ovat kaikkein tehokkaimpia ja eläimen kannalta ystävällisimpiä. Hän kouluttaa koiranäyttelijöitä, on toimitusjohtaja yrityksessä Do more with your dog! ja luotsaa puheenjohtajana Trick dog expoa.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Koirakoulu - Näin kasvatat iloisen ja hyvätapaisen koiran

 
www.readme.fi