Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Samasta padasta - Uusi laajennettu painos


Väisänen, Outi , Rista, Elvi

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 04.2017
ISBN: 9789523214880
Sivuja: 250
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Yhdestä padasta vauvalle ja vanhemmille! Tämän kirjan luettuasi vauva-arkesi ei ole enää jatkuvaa soseiden tai sormiruokien valmistusta. Nyt entistä herkullisempi vauvan ja taaperon ruoka syntyy oman ruokasi ohessa – kaikki samassa padassa.

Kirja sisältää herkullisia ja helppoja koko perheen reseptejä, joiden valmistuksen lomassa syntyy ruuat vauvalle tai taaperolle. Kirja antaa ensisijaisesti reseptejä ”aikuisten” ruokiin, joista erotetaan osa lapselle ennen suolan, voimakkaiden mausteiden tai muiden lapselle sopimattomien ainesten lisäämistä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja aikaa säästyy. Suurin osa resepteistä valmistuu 30 minuutissa.

Vanhemmille ja muulle perheelle: Ajassa olevia, terveellisiä ruokia. Peruskeittokirja, jolla pärjää hyvin arjessa. Kirjan kotiruoka on trendikkäämpää kuin jauhelihakastike ja lohisoppa.

Vauvalle: Soseita ja sormiruokia sekä aamu-, ilta- ja välipaloja, herkkuja unohtamatta. Vauvan ruokia syntyy myös pakastettavaksi. Reseptit toimivat myös, kun lapsi kasvaa ja alkaa syödä samaa ruokaa muun perheen kanssa.

Kirjassa huomioidaan ja esitellään pääpiirteittäin loppuvuonna 2015 julkaistavat uudet lasten ravitsemussuositukset.

Miksi: Ensimmäisenä Suomessa!

Arjen helpottaminen: Vauvan kanssa päivät täyttyvät höyryttämisestä, soseuttamisesta, syöttämisestä, syömisestä ja siivoamisesta. Etenkin, jos haluaa valmistaa vauvan ruuat itse. Kirja helpottaa lapsiperheen ruokarumbaa.

Maku edellä vauvasta asti. Makumieltymykset ja suhde ruokaan alkavat kehittyä jo varhain. Millaisista mauista pidän? Kuinka herkullista / puhdasta / terveellistä / eettistä ruokaa ansaitsen? Syönkö yksin vai yhdessä? Onko ruokahetki hauska vai pakollinen? Kirjan tavoite on helpottaa perhettä nauttimaan herkullisesta ruuasta yhdessä ainakin kerran päivässä, vauvan ensimmäisistä ruokakokeiluista asti.

Terveellistä ruokaa myös vanhemmille. Kiireisessä vauva-arjessa vanhempi ei aina ehdi, jaksa tai muista syödä niin hyvin kuin haluaisi, vaikka huolehtii, että lapsi saa ”parasta mahdollista”. Kirjan ohjeilla myös oma ruokailu helpottuu.

Kenelle: Yhden tai useamman lapsen vanhemmille, jotka haluavat tarjota itselleen ja lapselleen herkullista, monipuolista ja terveellistä ruokaa. Reseptit sopivat kiireiselle, sillä suurin osa ruuista valmistuu puolessa tunnissa. Resepteissä suositaan kasviksia, luomua ja ajassa olevia, trendikkäitäkin raaka-aineita mutta oikaistaan välillä vaikka valmishedelmäsoseilla.

Outi Väisänen on Glorian Ruoka & Viini -lehden ruokatoimittaja.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Samasta padasta - Uusi laajennettu painos

 
www.readme.fi