Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

NEYMAR - Supertähti


Callow, Nick

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 06.2017
ISBN: 9789523214682
Sivuja: 64
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Neymar – supertähti vie sinut valovoimaisen brasi-lialaisen jalkapalloilijan elämään värikkäämmin ja ytimekkäämmin kuin mikään muu kirja.

Faktoja, tilastotietoja ja 100 upeaa valokuvaa sisältävässä teoksessa kerrotaan Neymarin lapsuudesta, kasvuiästä Brasiliassa ja ensimmäisistä pelivuosista Santosissa ja Brasilian maajoukkueessa. Saat tietää kuinka hän kehitti uskomattoman tekniikkansa, pelisilmänsä ja maalivainunsa ja miten hänestä tuli maailmanluokan supertähti jo 21 vuoden ikään mennessä.

Hauskoja teemajuttuja, fantastisia valokuvia ja valaisevia sitaatteja runsain määrin tarjoava Neymar – supertähti juhlistaa tämän pelaajan suurimpia hetkiä ja maineikkaimpia maaleja kuten viimeisen maalin vuoden 2015 Uefan Mestarien liigassa ja upeat esitykset Brasilian vuoden 2016 olympiavoitossa. Lue kirja niin tiedät miten – ja miksi – Neymarista on tullut yksi maailman mahtavimmista jalkapalloilijoista.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» NEYMAR - Supertähti

 
www.readme.fi