Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Liigatähdet - Suomi-kiekon huippuhetket


Rautio, Jukka , Leppänen, Marko , Mikola, JP

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2017
ISBN: 9789523214590
Sivuja: 224
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Laukauksia-kirjaan on koottu SM-liigakausien mieleenpainuvimmat. Huipentumana kausi 2016-17 ja sen mestaruusjuhlat.

Jääkiekon SM-liiga on valtakunnan johtava jalokivihiomo. Kivikovassa ammattilaissarjassa tehdään timantteja. Ja heitä viime kaudella todellakin löytyi. Laukauksia-kirjassa pääosassa ovat pelaajat – nykyiset huiput ja tulevat maailmantähdet. Tämän pelottoman sukupolven johdolla Suomi-kiekko siirtyy aikanaan 2020-luvulle, mutta jo nyt he ovat tarjonneet kiekkoyleisölle ikimuistoisia hetkiä.Ja juuri niistä hetkistä Laukauksia-kirja kertoo. Tervetuloa elämään unohtumaton kiekkokausi uudelleen!

Suomen johtava jääkiekkovalokuvaaja Jukka Rautio on kameroineen tuttu näky kaukalon laidalla, hallien käytävillä ja myös areenoiden katonrajassa. Rautio on tottunut olemaan siellä, missä tähdet syttyvät ja laidat kolisevat – nykyään myös joustavat. Liigayhteisön tuntemalla kuvaajalla on aitiopaikka siellä, missä tuskanhiki virtaa ja menestyksestä iloitaan desibelirajoja koetellen. Niissä paikoissa tunteita ei säästellä. Tulos kertoo totuuden ja kuvat vielä paljon enemmän. Hyvät kuvat tarvitsevat tuekseen tekstejä, jotka kuljettavat tarinaa eteenpäin ja nostavat esiin asioita myös sieltä, minne kameran silmä ei näe. Kirjan asiantuntevat koosteet, analyysit ja kuvatekstit ovat totuttuun tapaan pitkän linjan jääkiekkojournalistien Marko Leppäsen ja JP Mikolan käsialaa. Mukana on kauden 2016-2017 lisäksi viimeisen 10 vuoden huippuhetket!

224 sivua ja yli 400 kuvaa!
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Liigatähdet - Suomi-kiekon huippuhetket

 
www.readme.fi