Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Elämäntaparemontti - Ph-dieetti


Hälvä, Tiina

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 06.2017
ISBN: 9789523214194
Sivuja: 160
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Ravitsemusasiantuntija Tiina Hälvä on valmentanut menestyksekkäästi tuhansia naisia Ph-dieetin avulla. Alhaisen energiatason vuoksi kehon kyky hoitaa erilaisia tehtäviä heikkenee, mikä voi ajan myötä johtaa terveysongelmiin. Tässä kirjassa Tiina antaa neuvoja ja vinkkejä energiatason nostamiseen luonnollisin avuin.

Kirjassa opastetaan, miten voit vaivattomasti valmistaa terveellisiä ja herkullisia reseptejä sesongin raaka-aineista. Löydät arkiruokaan terveelliset reseptit, joiden avulla tehostat rasvan palamista vyötäröltä. Resepteissä ei ole käytetty sokeria, vehnää eikä sianlihaa.

NÄIDEN VINKKIEN AVULLA • puhdistat ja virkistät kehoa ilman tiukkaa dieettiä • pääset helposti eroon sokerihimosta • maksimoit ruoan ravintoarvot kasvisten, juuresten, hedelmien ja marjojen avulla • opit miten hoidat ihoa sisältä- ja ulkoapäin • kuivaharjauksen salat • osaat valita kaupasta oikeita ruoka-aineita helposti ja vaivattomasti • löydät nuorentavat ruoka-aineet

Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Elämäntaparemontti - Ph-dieetti

 
www.readme.fi