Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Antiikkia - Ostajan opas


Ekman-Kolari, Maria , Asikainen, Merja

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 04.2017
ISBN: 9789523214163
Sivuja: 250
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Tieto on valtaa antiikin maailmassa – ja sitä tietoa tarjoaa tämä teos. Teos on kätevä käsikirja, jonka avulla pääsee sukeltamaan antiikin, taiteen ja kaikenlaisten kauniiden esineiden lumoavaan maailmaan.

Teos tarjoaa kokeneemmallekin harrastajalle runsaasti tietoa ja käytännöllisiä vinkkejä ostamisesta ja myymisestä. Mukana myös huutokauppakamareiden historiaa sekä värikkäitä tarinoita ja hauskoja sattumuksia alan kulisseista ja takahuoneista.

Tavara vaihtaa omistajaa tiuhaan tahtiin. Huutokaupat, löytöjen metsästys ja tavaroiden kierrätys ovat taas kovassa suosiossa. Antiikki, taide ja design ovat loputon aarreaitta yhtä hyvin persoonalliselle sisustajalle, keräilystä kiinnostuneelle kuin sijoittamista suunnittelevallekin.

Huutokaupat, antiikki- ja taideliikkeet, design-putiikit, messut ja nettihuutokaupat ovat täynnä mielenkiintoista tavaraa, mutta tehdäkseen todellisia löytöjä, pitää tietää, mitä halutaan ja mistä maksetaan.

”Entinen assistenttini rahoitti opintojaan koluamalla kirppiksiä aamupäivisin. Hän löysi muun muassa Timo Sarpanevan taidelasin, jonka osti kymmenellä markalla ja myi kymmenellätuhannella”, asiantuntija Maria Ekman-Kolari mainitsee.

Maria Ekman-Kolari on antiikin, taiteen ja designin asiantuntija. Hän on toiminut alalla lähes 30 vuotta työskennellen maan arvostetuimmissa huutokauppakamareissa Bukowskis, Hagelstam & Co ja Arvohuutokaupat Hörhammer.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Antiikkia - Ostajan opas

 
www.readme.fi