Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Hullaannu vegeen - Kirja, jonka luettuasi kaikki syövät vegeä


Blankens, Cecilia , Johansson, Kristin

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 03.2017
ISBN: 9789523214156
Sivuja: 160
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Ei ole mikään yllätys, että useimpien meistä pitäisi vähentää lihansyöntiä – sekä ympäristöllisistä syistä että oman terveytemme vuoksi.

Ei kuitenkaan ole aina helppoa tehdä suunnanmuutosta, kun on kasvanut sunnuntaipaistista, grilliherkuista, spagetista ja jauhelihakastikkeesta ja kinkkuleivistä koostuvalla ruokavaliolla. Nykyvanhemmat kohtaavat uusia haasteita miettiessään kasvisruokia, jotka olisivat koko perheen mieleen ja joista samalla saisi riittävästi vitamiineja ja energiaa kasvaville, energisille lapsille.

Yrittäjä ja bloggari Cecilia Blankens ja ruokakirjailija Kristin Johansson ovat käynnistäneet tuon muutoksen. He molemmat elävät kiireistä elämää ja heillä on pieniä lapsia, mutta he päättivät uudistaa perheidensä ruokailutottumukset mullistavalla tavalla. He alkoivat tutkia parhaita raaka-aineita arkipäivän päivälliselle, etsiä maukkaimpia kasvistacojen reseptejä, selvitellä tapoja valmistaa lapsille vastustamatonta kukkakaalikeittoa ja paljon paljon muuta. Ruoan laittaminen perheelle oli yhtäkkiä hauskempaa kuin koskaan!

Tässä kirjassa Cecilia ja Kristin kertovat kokemuksistaan ja esittelevät parhaat koko perheen kasvisruokareseptinsä. Heidän tyylinsä on rento ja hauska eivätkä he aseta ehdottomia sääntöjä tai kieltoja. Keskeisintä on, että kirja sisältää yli 70 vastustamatonta kasvisateriareseptiä perheen kaikkiin tilaisuuksiin.

Cecilia Blankens toimii perhelehti Maman kolumnistina ja johtaa menestyvää kenkäyritystä.
Kristin Johansson on keittiömestari ja ruokakirjailija.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Hullaannu vegeen - Kirja, jonka luettuasi kaikki syövät vegeä

 
www.readme.fi