Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Kaunis minä - Kun laihuudesta tulee pakkomielle


Tuomarila, Laura

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 05.2017
ISBN: 9789523214095
Sivuja: 160
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

“Kauneimman hymyn taakse piiloutuu suurimmat salaisuudet”

Kuinka helppoa onkaan paeta omia tunteitaan. Aina, kun jokin epämääräinen tunne tulvii esiin, voi laittaa jotain suuhunsa ja sitten se tunne on hetkellisesti mennyt. Toisaalta voi myös olla kokonaan syömättä, rajoittaa syömistään, ahmia tai sitten vain oksentaa kaiken ulos. Kaikki keinot ovat sallittuja. Pääasia on, että ei tarvitse kohdata pelottavia tunteita ja tilanteita.

Laura Tuomarilan kirja Kaunis Minä kertoo itsensä hyväksymisen vaikeudesta, elämän kontrolloinnin tarpeesta ja putoamisesta pohjattomaan pimeyteen, jossa ainut millä on väliä on olla laiha. Laura sairasti anoreksiaa ja bulimiaa vuosia, kunnes lopen uupuneena sairauteensa ja elämäänsä uskalsi ruveta kohtamaan itseään.

Hyväksyntä ja onnellisuus jota hän oli niin kovasti hakenut ulkopuolisista asioista, alkoikin löytyä hänestä itsestään. Ehdottomuuden ja mustavalkoisuuden tilalle tuli holistisempi elämänkatsomus ja ilo palasi jälleen häneen elämäänsä.

Kirjassa käsitellään arjen hyvinvointiin liittyviä asioita. Ihminen on kokonaisuus, jossa fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsikädessä.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Kaunis minä - Kun laihuudesta tulee pakkomielle

 
www.readme.fi