Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Pako Karjalasta


Enkenberg, Kaarina

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 03.2017
ISBN: 9789523213708
Sivuja: 400
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

”Yhtäkkiä tuvan takaa alkaa kuulua kovaa jylinää ja papatus. Sieltä tulee lentokone, kaartelee edestakaisin ja papattaa. Vielä tulee kaksi konetta sen perässä. Ne lentävät pihan yllä ja papattavat.”

Lalli oli 6-vuotias, kun talvisota syttyi ja hävittäjät ilmestyivät Kannaksen Räisälässä asuneen perheen talon ylle. Hänen siskonsa Kaari oli muutaman kuukauden ikäinen.

Muistelmateos Pako Karjalasta kertoo Suomen kohtalonhetkistä ja jättimäisestä evakuoinnista kahden lapsen näkökulmasta katsottuna.

Dramaattiselle matkalle mahtuu muun muassa kodin ja kaiken tutun jättäminen taakse kahteen kertaan sekä Elisenvaaran pommitus, joka on yhä tuhoisin Suomea vastaan tehty ilmahyökkäys. Lalli ja Kaari olivat junassa, johon yli 80 neuvostopommikoneen osasto iski.

Yli 400 000 evakon asuttaminen ei käynyt aivan kitkatta, ja kirjan loppuosa kuvaa uuteen ympäristöön asettautumista, elämän uutta alkua.

Ainutlaatuisessa teoksessa tapahtumat on kerrottu sekä yleiskielellä että Karjalan murteella.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Pako Karjalasta

 
www.readme.fi