Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Vegaanimättöä - Rentoa vegaaniruokaa jokaiselle


Brask, Anu , Repo, Sami

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 05.2017
ISBN: 9789523213609
Sivuja: 200
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Nyt herkutellaan ja kokataan hyvää kasvisruokaa jokaiselle. Vegaanimättöä-kirja on todistus siitä, että vegaanisena voi valmistaa mitä vain ja tarjolla on runsaasti vaihtehtoja ilman että mausta tarvitsee tinkiä. Kirjan ruuat ovat lihattomia, maidottomia ja kananmunattomia – mutta eivät todellakaan mauttomia.

Vegaanista ruokavaliota on helppo lähestyä tuttujen ruokien kautta, mieti mistä pidät ja valmista se kirjan ohjeilla kasvispohjaisesti. Oletpa sitten vege, vegaani, sekaani tai fleksaaja, kokeilija, hämmentynyt mummo tai hätääntynyt kesäjuhlien järjestäjä ei hätää – saat kirjasta maittavia vegaanisia vaihtoehtoja niin arkeen, juhlaan kuin konstailemattomiin herkuttelumättöihin.

Kaipaatko pizzaa, burgeria, hodaria tai ribsejä? Onnistuuko grillimätöt vegaanisena tai nachoille juustokastike? Entä munaton munakas, majoneesi tai piirakka? Mitä ihmettä ovat porkkalat, vihikset, vuustot ja vekonit?

Kirjan resepteillä muokkaat porkkanan savuloheksi ja herkkusienen etanaksi. Kokkaat rasvaa tihkuvat mätöt, monikäyttöiset "muka-lihat" ja tutuista kotiruuista vegaaniset imitaatiot. On viiden minuutin pastakastiketta äkkinälkään, moneen soveltuvia perusohjeita, näyttäviä ja ruokaisia salaatteja, muutaman raaka-aineen keittoja ja pitkän, hartaan kokkailun ruokia.

Kaiken voi muokata vegaaniseksi ja jokainen saa olla vegaani tavallaan. Pysyvästi, silloin tällöin tai kokeilumielessä. Mistään ei tarvitse luopua.

Ruokatoimittaja ja kokki Anu Brask aloitti keittiötyöt 90- luvun puolessa välissä Helsinkiläisessä ravintola Kasviksessa, joten vegeruoka ja veganismin erilaiset vaiheet tulivat vuosien varrella tutuksi lähietäisyydeltä. Anu veganisoi reseptit niin, että ruuan maku ja mehevyys säilyy.

Kirjan herkulliset ja vaikuttavat kuvat ovat Sami Repon käsialaa. Repo on ruokakuvauksen ehdottomia kärkinimiä Suomessa. Kirjan taitosta ja graafisesta ilmeestä vastaa toinen pitkän linjan tekijä Satu Kontinen.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Vegaanimättöä - Rentoa vegaaniruokaa jokaiselle

 
www.readme.fi