Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lemmikit - Suuri lemmikki- ja kotieläinkirja


Ovaskainen, Viljami

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 02.2017
ISBN: 9789523213500
Sivuja: 160
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

LEMMIKIT – Suuri lemmikki- ja kotieläinkirja esittelee kattavasti Suomen yleisimmät ja koko joukon hieman harvinaisempiakin lemmikki- ja kotieläimiä neitokakadusta angorakaniin ja ankasta alpakkaan. Koko perheen tietokirja sopii myös perheen pienimmille suurikokoisten kuviensa ja selkeäkielisen tekstinsä puolesta.

Opi kunkin eläinlajin vaatimasta hoidosta ja huolenpidosta sekä lemmikki- tai kotieläimen tarvitsemasta tilasta ja ravinnosta.

Opi lajien alkuperästä, mistä lajit ovat kotoisin, niiden luonnollisista elinympäristöistä ja siitä kuinka kauan kutakin lajia on pidetty lemmikki- tai kotieläiminä.

LEMMIKIT – Suuri lemmikki- ja kotieläinkirja on nimenomaan Suomen olosuhteisiin kirjoitettu opas lemmikki- ja kotieläinten hoitoon.

Kirja on hyvä opas lemmikin ottamista harkitsevalle, mutta se toimii myös tietopankkina lemmikki- tai kotieläimiä jo omistaville eläinrakkaille ihmisille.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lemmikit - Suuri lemmikki- ja kotieläinkirja

 
www.readme.fi