Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Timanttimiekan jäljillä - Minecraft-seikkailu


Winter, Morgan

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 11.2016
ISBN: 9789523213494
Sivuja: 112
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Minecraft-pelaajien suosikkiteos pukinkonttiin!

Steve asuu vehnätilalla. Hänellä on kaikki, mitä hän tarvitsee elääkseen Minecraft-maailmassa: sänky, talo ja ruokaa. Steve viettää aamupäivänsä NCP-kylässä, missä hän käy kauppaa vehnällä ja ostaa smaragdeja, suojavarusteita, kirjoja, miekkoja ja ruokaa. Eräänä aamuna hänelle selviää, että zombit ovat hyökänneet kyläläisten kimppuun. Zombit ovat muuttaneet myös kylän sepän zombiksi, eikä Steve enää saa miekkoja mistään. Suojellakseen itseään ja jäljelle jääneitä kyläläisiä Steve lähtee kaivamaan timanttia, joka on Ylämaailman kestävintä mineraalia. Hänen tarkoituksenaan on löytää neljäkymmentä timanttia, joista hän haluaa työstää timanttimiekan suojelemaan itseään ja kyläläisiä zombeilta.

Steve on kaukana kotoa, ja yön alkaessa pimetä hän pelkää henkensä edestä. Yöaikaan Minecraftissa ollaan kaikkein haavoittuvaisimmillaan. Etsiessään suo-jaa temppelistä hän tapaa aarteenmetsästäjäkolmikon – Maxin, Lucyn ja Henryn, jotka yrittävät löytää temppelin alla piilevän aarteen. Steve kertoo heille suunnitelmastaan kaivaa Ylämaailman arvokkainta mineraalia, timanttia. Aarteenmetsästäjät haluavat innokkaasti liittyä hänen seuraansa. Kohdatessaan vaarallisia kaivuolosuhteita, ukkosmyrskyn ja vihamielisten joukkojen hyökkäyksiä neljä ystävystä miettivät, onko parempi edetä yksin vai ryhmänä yrittäessään samalla pitää huolta toisistaan ja toteuttaa Steven unelman.

Löytääkö Steve timantit? Onko ystävistä apua vai hidastavatko he tehtävää? Kannattaako uusiin aarteenetsijäystäviin luottaa? Ja ehtiikö Steve ajoissa takaisin pelastaakseen kyläläiset?
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Timanttimiekan jäljillä - Minecraft-seikkailu

 
www.readme.fi