Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Koko vuoden ruokakirja - Arjen luxus


Mikkola, Risto , Lehti, Roni , Lepist, Henry

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 10.2016
ISBN: 9789523213302
Sivuja: 350
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Keittiömestari Risto Mikkolan uusin ruokakirja tuo kotikeittiön arkeen aimo annoksen uutta ja yllätyksellistä otetta.

Kirjan sivuilla Risto kertoo, miten hyvästä kotiruuasta saa vieläkin parempaa ja kuinka helposti se onnistuu. Teoksen toistasataa reseptiä innostavat kokeilemaan uusia valmistustapoja ja yhdistelemään erilaisia makuja suussa sulaviksi aterioiksi. Makumaailman lisäksi moni suomalainen suosikkiruoka päivitetään myös aivan uuteen, yllättävään olomuotoon.

Mielenkiintoisia reseptejä kirjasta löytyy niin lihan, kalan kuin kasvisten ystäville. Omat uudelleen sovituksensa saavat esimerkiksi kesäkeitto, läskisoosi, loimu-lohi ja kaalikääryleet. Tuttuakin tutumpien suomalais-makujen kanssa sulassa sovussa valmistuvat myös halutuimmat trendiherkut sushista falafeliin ja ramen-burgeriin.

Kirjan tekijätiimi on sama kuin Risto Mikkolan edellisessä ruokakirjassa, suursuosion saaneessa Koko Vuoden Grillauskirjassa. Mestarin luottomiehenä keittiössä häärää Henry Lepist ja kirjan maukasta sisältöä ryydittävät valokuvaaja Roni Lehden näyttävät ruokakuvat. Tulossa on taas inspiroiva ruokakirja, jonka kanssa jokaisen kotikokin on helppo lisätä hyppysellinen luksusta myös omaan arkeen.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Koko vuoden ruokakirja - Arjen luxus

 
www.readme.fi