Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Sisäinen minä - Uusi elämä eron jälkeen


Belitz-Henriksson, Jenny

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 08.2016
ISBN: 9789523213104
Sivuja: 300
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Vaikka ero olisi järkyttävintä mitä itsellesi on tapahtunut, se voi lopulta nousta yhdeksi elämäsi parhaista kokemuksista. Siitä voi muodostua elämäsi tärkein taitekohta, uusi alku, vaikka sinut olisi hylätty, jätetty, rikottu ja itsetuntosi olisi riekaleina.

Vaikka henkiset ja fyysiset rajasi olisi tallottu niin monta kertaa, ettet itsekään enää tietäisi sitä, missä ne kulkevat. Vaikka sinulle olisi valehdeltu ja lupaukset olisi petetty kymmeniä kertoja. Vaikka sinua olisi loukattu ja huijattu.

Kun olet valmis, tuosta kaikesta alkaa matka kohti todellista itseä, vahvaa itsetuntemusta ja parasta mahdollista arkea. Se ei tule ilmaiseksi, vaan vaatii sitä, että haluat muutosta ja olet valmis ottamaan vastuun onnestasi ja elämästäsi.

Kirjan ajatelmat käsittelevät ajatusten ja tunteiden kautta eronneen polkua kriisistä kohti jotain parempaa kuin koskaan ennen. Se kertoo, että ne rumimmatkin tunnetilat ovat tavallisia, mikään tilanne ei jatku ikuisesti ja pahin epätoivokin hellittää. Kirja auttaa sanoittamaan tunteita ja antaa toivoa. Se muistuttaa, ettet ole yksin eivätkä ajatuksesi tai tunnetilasi ole niin ainutlaatuisia kuin luulet. Se lohduttaa, että myös toisilla uusi elämäntilanne on steppailua eteen ja taakse olit sitten itse halunnut eroa, oli sinut dumpattu, oli lapsia tai erokoira.

Kirja on työkalupakki, johon voit tarttua silloinkin, kun et enää tahdo erollasi kuormittaa ystäviä tai läheisiä. Se on sinun pelastusrenkaasi, joka auttaa sinua oivaltamaan, kuka sisimmässäsi olet ja mitä elämältäsi haluat.

Käytännönläheisestä ja helposti lähestyttävä kirjasta voit lukea juuri sen verran kuin kullakin hetkellä jaksat. Se tarjoaa vertaistukea naisille ja miehille ja helpottaa hyväksymään tunteita joita eron jälkeen käyt läpi, vaikka ero olisi ollut toivottukin asia.

Jenny Belitz-Henriksson, 38, on life coach, hyvinvointivalmentaja, luennoitsija, bloggaaja ja toimittaja. Sisäinen minä - Eron jälkeen ehjemmäksi kuin koskaan on hänen neljäs tietokirjansa. Jennyn vahvuus on kirjoittaa arkisesti elämän tapahtumista ja tunnetiloista – juuri niin, että lukija voi tuntea tekstien olevan peräisin kuin omasta elämästään.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Sisäinen minä - Uusi elämä eron jälkeen

 
www.readme.fi