Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Syötävät lahjat


Vihavainen, Taru

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2016
ISBN: 9789523212985
Sivuja: 200
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Se tunne, kun läheistä ihmistä pitäisi muistaa, mutta häneltä löytyy jo kaikkea.

Tähän kirjaan on koottu kotitekoiset herkulliset reseptit ja ideat, joilla on mukava muistaa ystävää. Suklaapallot keksikuorrutuksella, maukkaat siemennäkkärit hienosti paketoituina tai kahvia ihanasti maustavat makusiirapit kauniissa pulloissa. Jos olet suunnittelemassa lahjaa siskon syntymäpäiville, ystävän tupaantuliaisiin, lapsen opettajalle tai vaikka kiitoslahjaksi, löydät tästä kirjasta herkulliset lahjat ja niille räätälöidyt kauniit pakkausideat.

Syötävä itse tehty lahja on unohtumaton tapa muistaa läheistä tai ystävää. Kirjasta löytyy erilaisia lahjaideoita vuoden ympäri käytettäväksi. Ihania suklaisia herkkuja syksyn pimeneviin iltoihin sekä mausteisia makuja kesän grillikauteen joulun herkullisia lahjahetkiä unohtamatta.

Taru Vihavainen on leivontabloggaaja ja -kirjailija. Tämä kirja on hänen kolmas herkullinen teoksensa. Tarun blogi – Pullahiiren leivontanurkka – kerää kuukausittain kymmeniä tuhansia lukijoita herkullisten reseptien ja ideoiden äärelle. Tarun olet voinut nähdä niin televisiossa kuin lehdissäkin kertomassa leivonnan ilosanomaa!
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Syötävät lahjat

 
www.readme.fi