Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Tyylikirja - Olet ihana!


Nyman, Sohvi , Blom, Roosa

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 11.2016
ISBN: 9789523212633
Sivuja: 160
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Tämä kirja on avain uuteen onnelliseen elämään ja itsensä hyväksymiseen.

Muoti ja tyyli kuuluvat kaikille iästä ja koosta riippumatta. Upea ulkonäkö ei ole pinnallisuutta, vaan omasta itsestä huolehtimista ja itsensä rakastamista. Sinun ei tarvitse laihduttaa tai treenata voidaksesi pukeutua tyylikkäisiin vaatteisiin. Muotialan ammattilaisina tiedämme, että ulkoiset asiat vaikuttavat itsetuntoomme. Hyvä olo tulee sisältäpäin, mutta olemme sitä mieltä, että se tulee myös ulkoa sisälle päin. Oikeanlaisilla vaatteilla säteilet - niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Tässä kirjassa kerromme sinulle kaiken mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta ja toimivasta vaatekaapista. Kerromme sinulle miten löydät parhaat puolesi ja korostat kurvejasi. Haluamme saada sinut säteilemään! Mitä siis enää odotat? Lue kirjamme ja ala nauttimaan elämästäsi!

Tekijöiden suosittu blogi löytyy osoitteesta
http://trelooks.blogspot.fi/

Sohvi Nyman
Stylisti-meikkitaiteilija, vaatetusalan artesaani ja yrittäjä. Sohvi on toiminut muodin ja kauneuden parissa vuodesta 2005. Hänet on palkittu Ylen Muotiviikoilla 2012 parhaana stylistinä. Stylistin ammatti on Sohvin lapsuuden unelma, hän rakastaa kauniita vaatteita ja tekee työtään suurella sydämellä. Sohvin kädenjälkeä voi ihailla mm. monissa lehti- ja mainoskuvissa.

Roosa Blom
Asustesuunnittelija ja yrittäjä. Roosa on erikoistunut ekologiseen ja eettiseen muotiin. Roosa työskentelee omassa yrityksessään Roosa B. ja valmistaa kierrätetystä turvavyöstä laukkuja ja kukkaroita. Laukkuja on nähnyt mm. Linnan juhlissa. Roosan valmistama TURVA clutch on myös palkittu 10. parhaan uutuus-tuotteen joukkoon 2014 Suomen Kädentaidot-messuilla. Roosa haluaa näyttää, että ekologinen ei ole synonyymi rumalle!
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Tyylikirja - Olet ihana!

 
www.readme.fi