Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lauren Conrad - Ihana elämä - Celebrate


Conrad, Lauren

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 2016
ISBN: 9789523212299
Sivuja: 300
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Tyyli- ja muoti-ikoni Lauren Conrad, joka on aiemmin kirjoittanut bestsellerit Style – tyylikirja sekä Beauty – kaikki kauneudesta, on luonut uraa innostamalla naisia näyttämään mahdollisimman hyvältä ja tuntemaan olonsa ihanaksi. Nyt kun Lauren on vaatettanut meidät upeasti ja näytämme lumoavilta, saamme menovinkkejä tästä ylenpalttisesti kuvitetusta ja elegantista juhlaoppaasta.

Celebrate – Ihana elämä esittelee runsaasti kalenterivuoden juhlia ja osoittaa, kuinka vaivatonta fantastisten juhlatilaisuuksien järjestäminen voi olla. Kirjasta löytyy vinkkejä esimerkiksi suloisten vauvakutsujen, kesäisten naisteniltojen ja juhlavien illanistujaisten loihtimiseen. Lauren jakaa kekseliäitä ideoita ja kukkarolle sopivia lifestyle-vinkkejä. Laurenin neuvojen ansiosta järjestät sujuvasti tilaisuuden kuin tilaisuuden. Pian kehität täydellisiä kutsukortteja, tarjoiluja, juomia, koristeita, lahjoja ja jopa asukokonaisuuksia. Inspiroivat värikuvat ja omakohtaiset tarinat elävöittävät kirjan sivuja – mukana on Laurenin kokemuksia niin tupaantuliaisista, polttareista kuin häistäkin.

Helposti lähestyttävä asenne ja ajatusmaailma nostivat Laurenin aikaisemmat teokset vastustamattomiksi bestsellereiksi, ja Celebrate – Ihana elämä jatkaa samassa hengessä. Lauren tuo loistokkaan juhlien emännän esiin meistä kaikista.
”Juhlien avulla näytämme, kuinka paljon rakastamme meille tärkeitä ihmisiä. Luomme muistoja, nauramme ja panostamme tapahtumiin, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista.”

Yli 20000 myytyä Lauren Conrad -kirjaa!
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lauren Conrad - Ihana elämä - Celebrate

 
www.readme.fi