Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

UKK - Koko tarina


Brantberg, Robert

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2017
ISBN: 9789523212268
Sivuja: 300
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Mikä mies UKK oli?

Yhtäläisyyksiä löytyy moneen suurhenkilöön, kuten marsalkka Gustaf Mannerheimiin. Tausta oli erilainen, mutta miehissä oli samoja luonteenpiirteitä. Heitä yhdisti rasavilli nuoruus, itsepäisyys, sitkeys ja loputon työtarmo.

UKK ei sietänyt joutilaisuutta. Opiskeluaikana hän työskenteli Etsivässä Keskuspoliisissa sekä osallistui urheilu- ja ylioppilastoimintaan. Opinnot sujuivat rivakasti.

Ääriliikkeitä UKK vieroksui. Nuoruudessaan hän oli jyrkästi kommunismia vastaan. Toisaalta hän erosi Akateemisesta Karjala-Seurasta, joka ei suostunut tuomitsemaan äärioikeiston Mäntsälän kapinaa. Hän yritti sisäministerinä jopa lakkauttaa Isänmaallisen Kansanliikkeen.

UKK:lla oli poliittista pelisilmää. Hän osasi luovia monessa hankalassa paikassa. Poliittinen linja muuttui jatkosodan aikana, kun hän lähentyi rauhanoppositiota. Rauhan mies hän oli elämänsä loppuun.Neuvostoliitto löysi UKK:n jo syksyllä 1944, kun maan tiedustelupalvelu kehui Kekkosen toimintaa valvontakomission puheenjohtajalle Andrei Ždanoville. Luottamus säilyi läpi vuosikymmenien noottikriiseistä ja yöpakkasista huolimatta.

UKK:n tie johti lähes ehdottomaan valtaan. Traagista oli, että poliitikot lähes yksimielisesti antoivat UKK:n jatkaa virassaan inhimillisesti katsoen aivan liian pitkään.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» UKK - Koko tarina

 
www.readme.fi