Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Suuri digikuvaajan kirja


Flyktman, Reima

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 06.2015
ISBN: 9789523210547
Sivuja: 512
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Kattava ja innostava digikuvauskirja kaikille digikuvauksesta kiinnostuneille - sekä järkkäreille että pokkareille!

Suuri digikuvaajan kirja kertoo kaiken oleellisen tiedon, mitä tarvitset hyvien kuvien ottamisessa niin pokkarilla kuin järjestelmäkamerallakin. Myös kuvien hallinta ja käsittely opastetaan monipuolisesti. Kirjan runsaan kuvamateriaalin avulla kuvaamisen ja kuvankäsittelyn oppiminen on nopeaa, helppoa ja hauskaa.

Kirjassa kerrotaan tärkeimmät kameraan ja kuvausvarusteisiin liittyvät asiat. Kameran hyvällä hallinnalla saavutetaan halutunlaiset kuvat tilanteessa kuin tilanteessa. Yleisimmät kuvausaiheet käsitellään monipuolisin ohjein ja lukuisin esimerkkikuvin. Tärkeää on saada kuvaan kyseisen hetken oikeanlainen tunnelma. Juuri näihin asioihin tässä kirjassa keskitytäänkin.

Kirjan luvuissa kerrotaan kuinka kuvataan muun muassa henkilöitä, maisemia, liikkuvia kohteita, aurinkoisella kelillä, lumisateessa, yöllä ja sisätiloissa. Opit hallitsemaan paremmin sommittelua, valitsemaan sopivan terävyysalueen eri tilanteisiin, valottamaan sopivasti tunnelman mukaan, huomioimaan valon suunnan vaikutukset, käyttämään tilanteeseen sopivaa valotusaikaa ja ymmärtämään valkotasapainon merkityksen. Lisäksi kirjassa kerrotaan kuinka vältät muun muassa tärähtäneet kuvat ja kiinnität huomiota taustaan.

Järjestelmäkameroiden asetusten ja valintojen käyttö, kuten käsisäätö, aika-automatiikka, aukkoautomatiikka, syväterävyyden esikatselu, sarjakuvaus, valotuksen ja tarkennuksen valinnat, haarukointi, ajastettu kuvaus, toisen verhon salama, kerrotaan monipuolisesti. Ottamalla JPG-kuvien sijaan RAW-kuvia, voit säätää niitä tietokoneella tarkasti ja yksilöllisesti Adobe Camera RAW -ohjelmalla, jonka käyttö kirjassa opastetaan.

Kuvien varmuuskopiointi on tärkeä asia. Siitä kuten myös optisten levyjen ja muistitikun käytöstä sekä Internetistä kerrotaan omassa luvussaan.

Kuvien käsittelyssä keskitytään kuvan säätämiseen sellaiseksi kuin miltä tilanne on kuvaushetkellä näyttänyt. Sen lisäksi kirjassa opastetaan Photoshopin ja Photoshop Elementsin muita tärkeitä toimintoja, kuten syvääminen ja tasojen käyttö.

Sisältö
1. Perusteet
2. Henkilöt
3. Eläimet
4. Kesä
5. Syksy
6. Talvi
7. Kevät
8. Yö ja hämärä
9. Maisemat ja luonto
10. Kaupungit
11. Kulkuneuvot
12. Tietokone
13. Kuvankäsittely
14. Ongelmien ratkaisuja
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Suuri digikuvaajan kirja

 
www.readme.fi