Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Digikuvauskirja - Reseptit valokuvaukseen


Kelby, Scott

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 01.2015
ISBN: 9789522209870
Sivuja: 240
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Vaiheittaisia ohjeita, joita noudattaen saat huoliteltuja kuvia!

Scott Kelby, kaikkien aikojen myydyimmän digikuvauskirjan kirjoittaja on tehnyt uuden menestysteoksen. Siinä on lisää "ahaa - noinko se tehdään" -tyyppistä, suoraviivaista ja ammattikielen unohtavaa juttua, joita voit hyödyntää jo tänään.

Kirjasarjan osien 1 - 4 suosituin osa on aina ollut viimeinen, kuvausreseptejä sisältävä luku. Kirjojen näissä luvuissa Scott esittää valmiin kuvan ja sitten kertoo, miten se otettiin. Tässä kirjassa hän täyttää toiveesi: siinä ei ole mitään muuta kuin vaikuttavia kuvausreseptejä. Hän on kuitenkin tehnyt merkittävän lisäyksen: jokaisen reseptin yhteydessä on kulissien takana -kuva. Nyt voit nähdä, miten kuva on tarkasti ottaen tehty, jotta pääset samaan tulokseen joka kerta.

Jokaisella aukeamalla voit perehtyä asiaan vähän paremmin ja todella ymmärtää nämä reseptit. Aukeama jakautuu neljään osaan: (1) Scott selittää tarkasti, mitä kulissien takana näkyy. (2) Hän kertoo kameransa asetuksista, objektiivista ja valaistuksesta – kaikki on mukana. (3) Hän kuvailee ajatteluprosessiaan, jotta tiedät tarkoin, miksi hän toimii niin kuin toimii. (4) Hän kertoo, mitä Lightroomilla tai Photoshopilla on tehtävä kuvan ottamisen jälkeen (tämä tieto puuttuu muista kirjoista). Lisäksi kirja on täpötäynnä vihjeitä, joita ei löydy mistään muualta.

Tässä kirjassa ei ole teoriaa, hämärää ammattikieltä ja yksityiskohtaisia käsitteitä.
Siinä kerrotaan, mitä painiketta painaa ja mitä asetuksia käyttää milloin ja missä.
Noin sata alan suosituinta kikkaa sisältävä kirja auttaa sinua ottamaan kuvia ammattilaistyyliin jo tänään. Ihastut siihen varmasti.

Scott Kelby on maailman eniten myyty valokuvauskirjojen tekijä sekä kehutun Photoshop User Magazinen toimittaja ja julkaisija. Hän on mukana isännöimässä viikoittaista valokuvaukseen liittyvää webcast-ohjelmaa The Grid ja pitää digikuvaus- seminaareja eri puolilla maailmaa. Scott on palkittu yli 60 kirjan tekijä.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Digikuvauskirja - Reseptit valokuvaukseen

 
www.readme.fi