Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Amigurumit - Helpot, söpöt ja nopeat


Hiltunen, Elina

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 03.2015
ISBN: 9789522209856
Sivuja: 72
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Virkkaisitko elefantin, pikku kisun tai hymyilevän lehmän? Tai entä kiinnostaisiko luoda langasta vaikka hellyttävä pikku siilineito tai punaposkinen hylje? Entä miltä kuullostaisi kirahvi, koira tai perhonen?

Ei hätää, sillä voit virkata vaikka kaikki nämä söpöt amigurumi-hahmot, sillä ne ovat helppoja ja nopeita tehdä. Lisäksi virkkaat niitä mukavasti vaikka langan jäämistä. Kirjassa ”Amigurumit,- Helpot, söpöt ja nopeat” on esitetty erilaisia eläinmalleja Japanista alkuperänsä saaneiden täytettyjen hahmojen eli amigurumien virkkaamiseen. Kirja sopii hyvin myös ensikertalaiselle, sillä siinä on yksinkertaiset ohjeet amigurumien tekemiseen ja lisäksi kirjassa on esitetty vaiheittaisesti kuvilla ohjeet esimerkiksi perussilmukkoihin.

Yksi varoitus lienee kuitenkin paikallaan: amigurumien virkkaamiseen voi jäädä koukkuun!

Elina Hiltunen on intohimoinen virkkaaja ja kirjailija, joka jäi koukkuun amigurumivirkkaukseen noin kuusi vuotta sitten. Ensimmäisinä virkkausvuosina Elinan amigurumeista saivat nauttia lähinnä perheen lapset ja heidän kaverinsa. Sittemmin Elina alkoi tehdä amigurumimalleja myös Novitan lehteen. Elinalta on aikaisemmin ilmestynyt kaksi amigurumikirjaa: vuonna 2012 ilmestyi Amigurumivirkkauksen ABC - virkkaa söpöjä koira ja kissahahmoja Dibitassumaailmasta ja vuonna 2013 ilmestyi kirja Angry Birds Amigurumit. Elinan virkkausblogi löytyy osoitteesta: elinascrochet.- blogspot.fi. Toiselta ammatiltaan Elina on tulevaisuuden tutkija.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Amigurumit - Helpot, söpöt ja nopeat

 
www.readme.fi