Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Suuri junakirja - Visuaalinen historia


Dorling Kindersley

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 10.2014
ISBN: 9789522208675
Sivuja: 320
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Suuri junakirja on junien ja rautateiden maailmaa laaja-alaisesti käsittelevä teos, jossa käydään läpi rautateiden historiaa ja junien merkitystä varhaisista höyryvetureista nykypäivän huippunopeisiin luotijuniin.

Loistavasti kuvitettu Suuri junakirja esittelee junatekniikan kehitystä vanhoista höyry- ja dieselvetureista sähkövetureihin, pureutuu yksityiskohtaisesti junien historian merkkipaaluihin kuten Fairy Queeniin, Idän pikajunaan ja Javeliniin ja kertoo erilaisista kulttuuriympäristöistä, joihin rautateitä on rakennettu eri puolilla maailmaa.

Teoksessa luetellaan kattavasti kunkin aikakauden tärkeimmät junat teknisine tietoineen ja erityispiirteineen. Virtuaaliset katsaukset valottavat klassikkojunien kuten Idän pikajunan ja Mallardin rakennetta lukijalle. Kirjassa kuvataan, millaista on matkustaa maailman vaikuttavimmilla rautatiereiteillä – näistä esimerkkejä ovat Darjeeling Himalayan Railway Intiassa ja huippunopea Tokaido Shinkansen Japanissa.

Teoksessa tehdään läpileikkaus eri aikojen junatekniikkaan todella kansainväliseltä pohjalta: englantilaisista höyryvetureista japanilaisiin sähköjuniin. Kirjassa kerrotaan myös niistä uudistajista, muotoilijoista ja suunnittelijoista, joilla on ollut keskeisin merkitys junamatkustamisen kehityksessä. Aukeaman kokoisissa kuvissa tiivistyvät rautateiden kauneus ja niitä rakentaneiden ihmisten kohtaamat haasteet.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Suuri junakirja - Visuaalinen historia

 
www.readme.fi