Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Suuri digikuvauksen käsikirja


Flyktman, Reima

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 01.2014
ISBN: 9789522208170
Sivuja: 460
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Suuri digikuvauksen käsikirja kertoo kaiken oleellisen tiedon, mitä tarvitset hyvien kuvien ottamisessa niin pokkarilla kuin järjestelmäkamerallakin. Myös kuvien hallinta ja käsittely opastetaan monipuolisesti. Kirjan hyvin runsaan kuvamateriaalin avulla kuvaamisen ja kuvankäsittelyn oppiminen on nopeaa, helppoa ja hauskaa.

Valokuvaus antaa hienon mahdollisuuden tallentaa tapahtumia, tilanteita, maisemia – kaikkea mitä kohtaamme jokapäiväisessä elämässämme. Harjoittelemalla oppii saamaan yhä parempia kuvia ja nimenomaan sellaisia, joita kyseisestä hetkestä haluaakin saada. Löydät tästä kirjasta uusia virikkeitä kuvaamiseen ja saat uusia oivalluksia, joiden avul- la saat entistä parempia kuvia.

Hyvä valokuva edellyttää mielenkiintoista tai merkittävää tilannetta sopivalla taustalla. Suurin merkitys on kuitenkin kuvaajan valinnoilla: rajauksella, kuvakulmalla, sommittelulla, oikealla laukaisuhetkenvalinnalla, polttovälillä, valotusajalla, aukolla ja niin edelleen. Tärkeää on saada kuvaan kyseisen hetken oikeanlainen tunnelma. Juuri näihin asioihin tässä kirjassa keskitytäänkin.

Kirjassa opastetaan myös tärkeimmät kuvan rakenteeseen liittyvät asiat: pikselimäärän merkitys, resoluutio, interpolointi, värijärjestelmät, tiedostomuodot ja -koot sekä kuvien soveltuvuudet eri käyttökohteisiin. Lisäksi kerrotaan kuvien varmuuskopiointiin liittyvät asiat, CD/DVD-levyn tekeminen, kuvien siirtäminen tietokoneelle, kuvien katselu, skannaus, tulostaminen ja paljon muuta. Kirjan kuvien hallintaan liittyvät ohjeet ovat Windows 7:lle, Windows 8:lle ja Macintosh OS X:lle.

Kirjan avulla opit muun muassa hallitsemaan paremmin sommittelua, valitsemaan sopivan syväterävyyden eri tilanteisiin, valoisuuden vaikutukset ja kameran vastaavat säädöt, valon suunnan vaikutukset, kontrastin ja valkotasapainon merkityksen. Lisäksi kirjassa kerrotaan kuinka vältät muun muassa tärähtäneet kuvat ja rauhattomat taustat.

Kirjan kuvaamisen luvut jakautuvat erilaisiin ryhmiin, joissa kerrotaan ohjeita muun muassa kuinka kuvataan henkilöitä, maisemia, liikkuvia kohteita, aurinkoisella kelillä, lumisateessa sekä yöllä ja hämärässä. Kirjassa opastetaan myös monia järjestelmäkameroiden mahdollistamia ominaisuuksia kuten käsisäätö, aika-automatiikka, aukkoautomatiikka, syväterävyyden esikatselu, sarjakuvaus, valotuksen ja tarkennuksen lukitus, haarukointi, ajastettu kuvaus, toisen verhon salama, RAW-kuvien ottaminen ja käsittely ja niin edelleen.

Kuvien käsittelyssä keskitytään kuvien parantamiseen sellaisiksi kuin ne kuvaushetkellä on ajateltu tulevan sekä kuvan muokkaamiseen haluttuun suuntaan. Kuvan paranta- misen lisäksi opastetaan Photoshopin ja Photoshop Elementsin tärkeimpiä toimintoja, joiden avulla kuvia voidaan muokata, kuten syvääminen ja tasojen käyttö. Kirja sisältää myös ohjeet HDR-kuvien ottamiseen ja käsittelyyn Photoshopissa.

Sisältö
1. Perusteet hyviin kuviin
2. Henkilöt
3. Eläimet
4. Kesä
5. Syksy
6. Talvi
7. Kevät
8. Yö ja hämärä
9. Maisemat ja luonto
10. Kaupungit
11. Kulkuneuvot
12. Kuvat ja tietokone
13. Kuvankäsittely
14. Ongelmien ratkaisuja
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Suuri digikuvauksen käsikirja

 
www.readme.fi