Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Josen Meze - Libanonin herkut


Youssef, Joseph , Nykänen, Katja , Seger, Robert

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 02.2016
ISBN: 9789522207821
Sivuja: 300
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Josen Meze syntyi rakkaudesta ruokaan. Josen kattavan reseptikokoelman avulla
jokainen onnistuu kotikeittiössään!

Josen Meze on rouhea ruokakirja läpi lumoavan Libanonin. Se kuljettaa Bekaan laakson vehreiltä viinipelloilta aina pohjoisen vuoristoon asti. Matkan varrella tutustumme maan monipuolisiin makuihin ja ruokakulttuuriin, joka on Lähi-idän vivahteikkain.

Matkanjohtajana toimii Top Chef -televisio-ohjelmasta tuttu keittiömestari Joseph Youssef, joka palaa juurilleen kotimaahansa. Josen perheen rakkaimmat reseptit on koottu näiden kansien väliin. Paistamme zataar-lettuja leiritulella aamuvarhaisella, pyydystämme mustekaloja tähtitaivaan alla sekä upotamme kätemme multaan sadonkorjuun aikaan.

Juhlan tullen pöydät notkuvat värikkäitä mezejä ja grilliherkkuja, joiden ohjeet löydät kirjastamme. Kurkistamme myös ravintoloiden keittiöihin ympäri maata sekä kuulemme huippukokkien herkullisimmat ruokatrendit. Boheemi Beirut sykkii elämää ja sen katuruokakulttuuri vie mennessään. Historiallisen Bybloksen kapeilla kujilla tulvivat tuhansien mausteiden tuoksut, Batrounissa polttelemme maan parhaat shishat sekä vierailemme trendikkäässä olutpanimossa.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Josen Meze - Libanonin herkut

 
www.readme.fi