Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Kranssikirja - Amalia askartelu


Ekonen, Mira

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 03.2014
ISBN: 9789522207807
Sivuja: 128
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Ideoita kranssiaskarteluun!

Amalian kranssikirjasta löydät kymmenittäin ihastuttavia ja uudenlaisia ideoita kranssi-askarteluun. Sen monipuolisesta sisällöstä löytyy raikkaita ja monipuolisia kranssi-ideoita ja tekniikkavinkkejä eritasoisille askartelijoille, joten jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Kirjan sisältö kokoaa kranssit eri vuodenaikoihin sekä uudenlaiset ideat kierrätysmateriaalien käyttöön kransseissa. Amalian Kranssikirjan upeat kuvat on ottanut valokuvaaja Marjo Koivumäki.

Mira Ekonen on ammatiltaan askartelija, joka pyörittää Askartelu Amalia nimistä yritystä. Askartelijan ura alkoi jo pienenä ja käsillä tekeminen vei mennessään. Koulutus vei artesaani-ompelijakoulun jälkeen ohjaustoiminnan linjalle, jossa neljän vuoden aikana oppia tuli erilaisista askartelutekniikoista ja niiden ohjaamisesta. Kun koulut oli käyty, kädentaitojen ohjaus siirtyi opistomaailmaan sekä oman yrityksen myötä kurssittajana ja innoittajana innokkaille ihmisille.

Mira: ”Elämäntyönäni on saada ihmiset nauttimaan käsillä tekemisestä. Ja haluan sanoa, askartelu vaan on niin rentouttavaa ja kivaa, joten muista harrastaa sitä ainakin tunti päivässä. Ei ole väliä mitä teen, kunhan teet jotain käsilläsi. Askartelun iloa!”
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Kranssikirja - Amalia askartelu

 
www.readme.fi