Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Suuri digikuvauskirja - Uusittu!


Kelby, Scott

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 08.2013
ISBN: 9789522207050
Sivuja: 1164
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Jokaisella sivulla esitellään yksi uusi menetelmä, jonka avulla voit parantaa kuvaustaitojasi. Aina kun käännät sivua, opit uuden ammattimaisen asetuksen, välineen tai keinon, jota käyttämällä muutat kuvasi satunnaisista otoksista galleriatasoisiksi teoksiksi. Jos olet kyllästynyt ottamaan valokuvia jotka näyttävät "ihan hyviltä", tai selaamaan valokuvauslehtiä miettien "Miksi minun valokuvani eivät koskaan näytä tuolta?", tämä kirja on sinua varten.

Tämä ei ole hämmentävän ammattislangin ja monimutkaisten käsitteiden täyttämä kirja valokuvaamisen teoriasta. Tämä on kirja siitä, mitä nappia painetaan, millaiset asetukset valitaan ja milloin niitä käytetään. Hyödyntämällä kirjan lähes 600 tarkasti vartioitua "ammattisalaisuutta" opit pian ottamaan huomattavasti parempia, terävämpiä, värikkäämpiä ja ammattimaisempia valokuvia joka kerta kun kuvaat.

Kirjan 7 kohdan systeemillä osaat avata minkä tahansa kuvan Adobe Photoshopilla ja tiedät tarkalleen, mitä teet ensin ja mitä seuraavaksi. Osaat kaikki vaiheet "latteasta loistavaan", kuten ammattilainen.

Seitsemän kohdan systeemi on toimintasuunnitelma, kuvankäsittelyn tiekartta, jota voit vaivatta soveltaa jokaiseen valokuvaan. Tiedät tarkoin, mistä aloitat ja mitä missäkin vaiheessa teet, kunnes saat aikaan kauniin, viimeistellyn kuvan. Tämä on hämmästyttävän helppoa ja hauskaa!
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Suuri digikuvauskirja - Uusittu!

 
www.readme.fi