Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Toyota Kata


Rother, Mike

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 15.04.2011
ISBN: 9789522203625
Sivuja: 160
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Tämä mullistava kirja vie lukijan Toyotan kulissien taakse ja tarjoaa uuden näkökulman legendaarisen autonvalmistajan johtamiskäytäntöihin sekä käytännöllisiä ohjeita ihmisten johtamiseen ja kehittämiseen tavalla, joka hyödyntää erinomaisesti ihmisten älyllistä kapasiteettia.

Kirja perustuu kuuden vuoden tutkimuksiin Toyotan johtamisrutiinien parissa. Se tutkii ja valaisee ensimmäistä kertaa yhtiön organisatorisia rutiineja, joita kutsutaan kataksi. Lisäksi kirja ulottuu Toyotan ulkopuolelle ja selittää ihmisten käyttäytymiseen liittyviä ongelmia organisaatioissa, ja se tarjoaa konkreettisia vastauksia sellaisiin kysymyksiin kuin:

- Miten parantamisesta ja mukautumisesta voi tehdä osan jokapäiväistä työtä koko organisaatiossa?
- Miten voimme kehittää ja hyödyntää organisaation kaikkien jäsenten kapasiteettia pyrkiäksemme jatkuvasti kohti uusia suorituskyvyn tasoja?
- Miten voimme antaa organisaatiolle voimaa käsitellä dynaamisia, ennakoimattomia tilanteita ja pitää asiakkaat tyytyväisinä?
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Toyota Kata

 
www.readme.fi