Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lean - Tehoa ja laatua siisteyden ja järjestyksen kehittämiseen – 5S


Tuominen, Kari

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2010
ISBN: 9789522203083
Sivuja: 119
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Onko siisteys, järjestys ja puhtaus mahdollista vasta, kun yritys on saavuttanut tietyn kehitystason? Vai ovatko ne välttämättömiä edellytyksiä korkean tason saavuttamiseksi?

Korkeatasoisissa yrityksissä kaikki tarpeeton on huolella poistettu ja tavarat ovat siististi paikoillaan. Järjestys ja siisteys ovat hyvin organisoidun yrityksen tunnusmerkit. Hyvin järjestetyissä yrityksissä ei myöskään tuhlata.

Järjestys luo miellyttävän työpaikan ja antaa hyvän kuvan yrityksestä. Se merkitsee kaikille, johdolle ja työntekijöille ensiluokkaista työpaikkaa sekä hyvää tuottavuutta. Järjestyksen myötä myös ilmapiiri ja yhteistoiminta kehittyvät sekä tapaturmat vähenevät.

Kirja kuvaa siisteyden, järjestyksen ja puhtauden kehittämisen käytännöllisten esimerkkien sekä jokapäiväisten tapahtumin avulla.

Kirja noudattaa Hirioyuky Hiranon, Hajime Yamashine ja Toyotan soveltamia mallia ja periaatteita. Kutakin mallin kohtaa havainnollistetaan vertailulla, miten organisaatio toimi ennen ja miten se toimi siisteyttä, järjestystä ja puhtautta kehittäessään.

Kirjassa käsiteltäviä aiheita ovat: 5S-ohjelman käynnistäminen ja suunnittelu, erottele, järjestä, puhdista, vakioi, ylläpidä ja 5S-ohjelman tulokset.

Kirja liittyy teokseen: LEAN - kohti täydellisyyttä sekä sen lean-mallin kohtaan: Hukan estäminen, tunnistaminen ja poistaminen.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lean - Tehoa ja laatua siisteyden ja järjestyksen kehittämiseen – 5S

 
www.readme.fi