Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lean - Tehoa ja laatua lean-kulttuurin luomiseen


Tuominen, Kari

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2010
ISBN: 9789522202932
Sivuja: 194
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Kehittyminen lean-organisaatioksi ei onnistu johdon määräyksillä ja niitä vain kiltisti noudattamalla. Se edellyttää koko organisaation sitoutumista sovittujen toimintaperiaatteiden noudattamiseen.

Menestyäkseen organisaation pitää muuttua oppivaksi organisaatioksi, jonka keskeiset pilarit ovat jatkuva parantaminen ja ihmisten kunnioittaminen. Ne johtavat ainutlaatuiseen henkilöstön sitoutumiseen.

Johtajan yksi tärkeimmistä tehtävistä on luoda oppivan organisaation ilmapiiri koko organisaatiossa riippumatta siitä, montako ihmistä siinä työskentelee.

Ollakseen lean, jokaisessa prosessissa on toimittava yhdenmukaisin periaattein. On tuotettava tuotteita ja palveluja ulkoisten tai sisäisten asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. On toimittava kulttuurissa, jossa jokainen pyrkii jatkuvaan parantamiseen.

Kirja käsittelee lean-kulttuurin peruspilareita: johtajuutta, henkilöstön oppimista ja kehittymistä, osallistumista, parhaiden käytäntöjen siirtämistä sekä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Omassa organisaatiossanne voitte arvioida omaa yrityskulttuurianne ja verrata niitä kirjan esimerkkeihin sekä tunnistaa kehittämistarpeita ja kehittämismahdollisuuksia.

Kirja liittyy teokseen: LEAN - kohti täydellisyyttä sekä sen lean-mallin kohtaan: Lean-kulttuurin luominen.

Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lean - Tehoa ja laatua lean-kulttuurin luomiseen

 
www.readme.fi