Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Photoshop CS5 & CS4 digikuvaajille


Story, Derrick

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 11.2010
ISBN: 9789522201614
Sivuja: 200
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Photoshopin lukuisat muokkaustoiminnot hämmentävät monia valokuvaajia - myös ammattilaisia. Tämä kirja keskittyy vain useimmiten tarvittaviin työkaluihin ja näyttää kuinka niitä käytetään työnkulussa tehokkaasti ja nautittavasti. Kirjassa opetetaan helppo tapa käsitellä kuvia Photoshop CS 5:een ja 4:ään sisältyvien Adobe Bridgen, Photo Downloaderin ja Adobe Camera Raw:n uusilla, helppokäyttöisillä työkaluilla. Ammattivalokuvaaja ja bestsellerkirjailija Derrick Story opettaa järjestämään ja muokkaamaan valokuvia nopeasti ja tehokkaasti tuhoamatta alkuperäisiä.

Tämän kirjan avulla opit:

- Tuomaan valokuvat Photo Downloaderilla ja lisäämään niihin metatietoja- Käyttämään kehittyneitä työkaluja mustavalkomuunnoksiin, näppylöiden poistoon, eräkäsittelyyn ja moneen muuhun- Parantelemaan kuvia säätötasojen, maskien ja älykkäiden objektien avulla- Retusoimaan kuvia, muuttamaan värejä, korjaamaan linssivääristymiä ja paljon muuta
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Photoshop CS5 & CS4 digikuvaajille

 
www.readme.fi