Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Kuinka hevonen toimii - Visuaalinen opas hevosen anatomiaan


Higgins, Gillian

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 03.2012
ISBN: 9789522204707
Sivuja: 160
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen
Julkaisumaa: Suomi

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Hevosen anatomia ja biomekaniikka tulevat ymmärrettävästi ja uudella ainutlaatuisella tavalla esiin kirjan upeassa kuvituksessa.

Lihaksisto ja luusto on maalattu hevosmallin karvapeitteeseen, mikä selkeyttää lihaksiston, luuston ja hevosen liikkeiden välistä erottamatonta suhdetta. Hevosen liikkeitä on helppo ymmärtää, kun näkee, mitkä luut ja lihakset yhdessä saavat aikaan eri liikkeet. Kirja auttaa ymmärtämään hevosen luuston ja lihaksiston käyttöä.

• Hevosen potentiaali saadaan esiin vain kehittämällä kuntoa, lihasvoimaa ja tasapainoa hyvällä ratsas tuksella ja koulutuksella. Kirja auttaa näkemään, miten hevosen luusto ja lihaksisto toimivat esimer kiksi eri askellajeissa, esteillä, kootussa muodossa, taivutettuna ja asetettuna. Myös yleisiä liikkumiseen liittyviä ongelmia on käsitelty kattavasti.

• Käytännön harjoitukset ja venyttelyohjeet opasta vat, miten kehität hevosen taipuisuutta, vähennät vammojen riskiä ja autat hevosta saamaan itsevarmuutta liikkeisiin. Yhteistyö parantaa suhdettasi hevoseen.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Kuinka hevonen toimii - Visuaalinen opas hevosen anatomiaan

 
www.readme.fi